Προφίλ

/
Προφίλ

Είμαστε η εταιρεία Woody Tints και σχεδιάζουμε τα δικά μας βρεφικά, παιδικά λευκά είδη, αξεσουάρ αλλά και διακοσμητικά για να ομορφαίνουν την καθημερινότητά σας.

Η Εταιρεία

Είμαστε η εταιρεία Woody Tints και σχεδιάζουμε τα δικά μας βρεφικά, παιδικά λευκά είδη, αξεσουάρ αλλά και διακοσμητικά για να σας ομορφαίνουν την καθημερινότητά σας.

Τα Προϊόντα της Woody Tints

Δημιουργούμε τα δικά μας μοτίβα για να σας παρασύρουμε στον δικό μας κόσμο. Είναι όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, όπου και χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υφασμάτων ώστε να είναι πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα για την καταλληλότητα της επαφής τους.

Φτιάχνουμε τα δικά μας σχέδια τα οποία τυπώνουμε στα υφάσματα και δεν χρησιμοποιούνται έτοιμα σχέδια της αγοράς. Επίσης, τα χειροποίητα μακραμέ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη boho διακόσμηση.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταιριάξτε τα προϊόντα μας στον χώρο σας, για ένα όμορφο αποτέλεσμα!

Κατηγορίες Προϊόντων

Η συλλογή μας αφορά κυρίως βρεφικά – παιδικά λευκά είδη. Όμως θέλαμε να την εμπλουτίσουμε και να επεκταθούμε και στους γονείς, γι’ αυτό σχεδιάσαμε προϊόντα ώστε να μπορεί να ταιριάξει όλη η οικογένεια. Δείτε όλες μας τις κατηγορίες και φτιάξτε ονειρεμένα σετ για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας ή ακόμα και για να προσφέρετε φανταστικά δώρα.

Πληκτρολογήστε την λέξη-κλειδί

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.