Πολιτική Επιστροφών

/
Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων για αγορές από την Ελλάδα

Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Για την επιστροφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει μέσω υπηρεσίας courier με ΕΛΤΑ Courier. Η επιστροφή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιβαρύνει τον πελάτη. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να επιστραφεί χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.

Οι επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη με κόστος 2,00€ .

Η επιστροφή/αλλαγή μπορεί να γίνει συμπληρώνοντας την έντυπη φόρμα επιστροφής/αλλαγής, η οποία υπάρχει μέσα στην παραγγελία/δέμα. Σημειώνετε τον κωδικό τον οποίον αλλάζετε με το κωδικό τον οποίον θέλετε, αν πρόκειται για αλλαγή.

Σημειώνετε το IBAN της τράπεζά σας, αν πρόκειται για επιστροφή.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να σας επιστρέψει ολόκληρο το ποσό (εκτός εξόδων αποστολής) εντός 20 ημερών.

 

Υπενθυμίζουμε πώς:

Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 3-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής.

Πληκτρολογήστε την λέξη-κλειδί

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.