Πολιτική Απορρήτου

/
Πολιτική Απορρήτου
1. Εισαγωγή

Η Πολιτική Απορρήτου έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τα χρησιμοποιούμε. Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφιερώσετε χρόνο να τη διαβάσετε προσεκτικά.

Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω των σημείων πώλησης μας (καταστήματα), μέσω τηλεφώνου, εφαρμογών ή μέσω του ιστότοπου μας.

 

2. Ποιοι είμαστε

Επωνυμία: Μυτάκη Σύλβια Woody Tints

Έδρα: Βορείου Ηπείρου 23, Νέα ερυθραία, 14671

Τηλέφωνο: 2130123443

ΑΦΜ: 106410365

ΔΟΥ: Κηφισιάς

 

3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Κατά την επίσκεψή σας στο Δικτυακό τόπο και Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και προκειμένου:

α) να εγγραφείτε ως μέλος στο Δικτυακό Τόπο και να ανοίξετε Λογαριασμό προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα από αυτό,

β) να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Newsletter,

γ) να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε τόσο για τυχόν παραγγελίες σας όσο και για νέα προϊόντα μας,

δ) να συμβάλετε, εάν και εφόσον το επιθυμείτε στην εκπόνηση στατιστικών διαδικασιών με στόχο τη δημιουργία και παροχή εξατομικευμένων προσφορών

Αιτούμαστε και έχουμε τη δυνατότητα να συλλέγουμε τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα:

Ονοματεπώνυμο: Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμό σας για τις ανάγκες εκτέλεσης της αγοράς προϊόντων από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπως και όταν επιθυμείτε να εγγραφείτε ως μέλος στο Διαδικτυακό Τόπο και να δημιουργήσετε λογαριασμό

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου  να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Newsletter της Εταιρίας μας με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων και τα προϊόντα/υπηρεσίες της, τυχόν προσφορές κτλ. καθώς και για την εγγραφή σας ως μέλος στο Διαδικτυακό Τόπο και τη δημιουργία λογαριασμού.

Ταχυδρομική διεύθυνση: Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή έδρας σας (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας),  για την παράδοση των προϊόντων στων οποίων την αγορά έχετε προβεί μέσω του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Στοιχεία σταθερής τηλεφωνίας: Συλλέγουμε τα στοιχεία του σταθερού σας τηλεφώνου για κάθε αγορά προϊόντων από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Στοιχεία κινητής τηλεφωνίας: Συλλέγουμε τα στοιχεία του τηλεφώνου σας για την αποστολή σε εσάς σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS με ενημερωτικά δελτία για την Εταιρεία και τα προϊόντα/ υπηρεσίες της

Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας: Συλλέγουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μόνο εφόσον επιλέξετε να αγοράσετε από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω αυτής.

Στοιχεία τιμολόγησης: Τα στοιχεία σας είναι απαραίτητα για την έκδοση τιμολογίου, όπως η επωνυμία της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Φύλλο: Συλλέγουμε το στοιχείο αυτό για την εκπόνηση στατιστικών διαδικασιών, με στόχο τη δημιουργία και παροχή εξατομικευμένων προσφορών αποκλειστικά κατόπιν συγκατάθεσής σας.

 

4. Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τους παρακάτω σκοπούς:

 • για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας με εμάς,
 • για την επικοινωνία μαζί μας εφόσον το επιθυμείτε και συναινείτε προς αυτό. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς, κατόπιν αιτήματος μέσω email στο [email protected] ή ανάλογης ρύθμισης του λογαριασμού μέλους, ή διαγραφής ακολουθώντας τις διαδικασίες που ορίζονται σε κάθε ενημερωτικού τύπου email που λαμβάνει από εμάς.
 • την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας για την οποία τα χορηγείτε
 • την κατάρτιση προφίλ κατόπιν συναίνεσής σας με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων.
 • για στατιστικούς σκοπούς και το σκοπό βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
 • για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 

 

5. Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζομαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

 

6. Τα Δικαιώματα σας

Μπορείτε να ασκήσετέ τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

 • Δικαίωμα πρόσβασης στα σχετικά τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και αποτελούν αντικείμενο προστασίας από εμάς καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.
 • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση ύπαρξης ανακριβών στοιχείων.
 • Δικαίωμα αντίρρησης ως προς στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν όταν υπάρχει έννομο συμφέρον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας για αντίρρηση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των δεδομένων σας και επεξεργασία αυτών για σκοπούς εμπορικής προώθησης.
 • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή να ζητήσετε την αναστολή αυτής, εφόσον αμφισβητείτε την ακρίβειά των δεδομένων, υπάρχουν αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία ή έχετε εν γένει έννομο συμφέρον κατά τα προβλεπόμενα
 • Δικαίωμα φορητότητας, δηλαδή να λάβετε τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και έχουν ληφθεί με τη συγκατάθεσή σας ώστε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε.
 • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική νομοθεσίαγια την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679.
 • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αλλάξετε το βαθμό συγκατάθεσης που έχετε παραχωρήσει χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
 • Δικαίωμα ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν και σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

 

7. Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Για το σκοπό εκτέλεσης των συναλλαγών μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε πελάτης της εταιρείας. Αφού σταματήσετε να είστε πελάτης, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για διάστημα έως και 10 έτη, μετά την τελευταία σας αγορά κατά την οποία χρησιμοποιήσαμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από 10 έτη, αν δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε για νομικούς, φορολογικούς ή τεχνικούς λόγους. Στην περίπτωση αυτή, θα διασφαλίσουμε ότι το απόρρητο σας θα προστατεύεται και θα χρησιμοποιείται μόνο για τους σκοπούς αυτούς. Επιπλέον, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο. Τέλος, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεση για τους λόγους που έχει δοθεί.
 • Για τους σκοπούς direct marketing/προωθητικών ενεργειών, εφόσον έχετε συναινέσει προς τούτο,θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για πέντε (5) έτη κατά τα οποία διατηρείτε όλα σας τα δικαιώματα. Εάν μετά το πέρας της τριετίας δεν δώσετε την επανασυγκατάθεσή σας για τη διατήρηση των δεδομένων, αυτά διαγράφονται.
 • Η εταιρεία μας δύναται να συνεχίσει να αποθηκεύει ταπροσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εάν αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία των εννόμων συμφερόντων της σε σχέση με πιθανή ευθύνη που σχετίζεται με την παροχή της Υπηρεσίας.

 

8. Μέτρα ασφαλείας

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, καταστροφή και οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους.

 

9. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε μια ερώτηση ή μια καταγγελία σχετικά με την πολιτική αυτή, τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας:

 • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση: [email protected]

 

10. Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε παράπονο ή καταγγελία είτε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα σχετικά δικαιώματα σας αναφορικά με την προστασία τους (διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, e-mail επικοινωνίας: [email protected]).

 

11. Αλλαγές στην πολιτική

Είναι πιθανόν να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική δημοσιεύοντας μια ενημερωμένη έκδοση στον ιστότοπο μας ή επικοινωνώντας μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 03/09/21.

Πληκτρολογήστε την λέξη-κλειδί

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.